Esittely

Tavoitteena on kehittää henkilöstön osaamista uusien toimintamallien ja digitaalisuuden avulla. Työelämä muuttuu ja kehittyy, osaavampi henkilöstö on yritykselle kilpailuvaltti.

Hankkeella kehitetään ja toteutetaan toimenpiteitä, joilla varmistetaan osaavan työvoiman saanti sekä henkilöstön jatkuvan osaamisen kehittäminen. Kokonaistavoitteena on palvelujen sisällön ja laadun kehittäminen vastaamaan paremmin työelämän tarpeita virtuaalioppimisympäristöjä hyödyntäen.

Toimenpiteet toteutetaan toisiinsa yhdistyvillä työpaketeilla, joita ovat digitaalisen osaamisen lisääminen, kilpailukyvyn edistäminen ja osaavan työvoiman ja koulutustarjonnan saatavuuden turvaaminen. Digitalisaatio ja uudet pedagogiset mallit mahdollistavat yhdessä oppimisen, vertaisoppimisen ja ongelmanratkaisun yhteistyössä sekä ohjauksen saavutettavuuden parantumisen.

Yrityksille tarjoamme joustavan mahdollisuuden kehittää osaamista. Järjestämme koulutusta toiveiden ja tarpeiden mukaan, kerro mitä juuri sinun työyhteisösi tarvitsee. Kehitytään yhdessä – Teollisuus tarvitsee talenttia!

Hanke on kolmevuotinen ja toteutusaika on 2020-2022. Hankkeen kohdealue on Pohjois-Savon maakunta sekä Pieksämäen ja Savonlinnan seutukunnat. Hanketta toteuttavat Savon koulutuskuntayhtymä, Savonia-ammattikorkeakoulu ja Ylä-Savon ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä.

Hankkeen päärahoittaja: Etelä-Savon ELY-keskus

%d bloggaajaa tykkää tästä: